Crina Coco Popescu – “Sportiva anului în alpinism” şi un premiu de excelenţă


FRAE - COCO sportiva anului 2010

FRAE - COCO sportiva anului 2010

Perseverenţa şi ambiţia Crinei încep să fie răsplătite: cu admiraţie, dragoste şi premii. Zilele acestea Coco a primit două distincţii: titlul de “Sportiva Anului în alpinism” şi un premiu de excelenţă pentru activitatea sportivă din anul 2010.

Federaţia Română de Alpinism și Escaladă i-a acordat Crinei, sambata 11 decembrie, titlul de „Sportiva anului în alpinism” în cadrul Galei Anuale susţinută la sfârşitul fiecărui an competiţional. Federaţia premiază, în cadrul Galei, cei mai buni alpiniști și căţărători români.

Crina a fost deosebit de încântată şi emoţionată şi, în momentul în care a primit premiul, ea a declarat: ”Le mulţumesc frumos autorităţilor de la Federaţie și de la Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret pentru titlul pe care mi l-au acordat. Pentru mine este o bucurie că performanţele mele sunt recunoscute și sprijinite, iar acest lucru mă ajută să merg mai departe, mai ales că foarte curând voi pleca în Antarctica. De asemenea, este o onoare și o ocazie rară să fiu alături
de cei mai buni alpiniști, să ne cunoaștem mai bine și să vorbim despre
proiectele și realizările noastre”.

Coco si Dl Alexandru Savu - director executiv DJST Brasov

Coco si Dl Alexandru Savu - director executiv DJST Brasov

Alături de Coco, a mai fost premiat, la secţiunea masculină, şi alpinistul Horia Colibășanu pentru prima ascensiunea românească pe vârful Annapurna (8,091 m) în Himalaya.

În cadrul Galei Sportului Transilvănean, miercuri 15 decembrie, Crina a primit o altă distincţie: premiu de excelenţă pentru activitatea sportivă din anul 2010, acordat de Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret, prin intermediul Direcţiei Judeţene Braşov. Astfel, Coco a fost desemnată cea mai bună sportivă din Braşov. Antrenorul ei, Ovidiu Popescu, a fost de asemenea premiat.

Postari recente


Ojos del Salado şi… ACASĂ!

22 February 2011

Mă întorc în ţară marţi, 22 februarie 2011, la ora 17. O să vin cu zborul Tarom RO 0362 Amsterdam

Citeste restul »

Antarctica, here I come!

7 January 2011

În 6 ore de acum, o să ajung în Antarctica! Gheaţă, zăpadă, munţi… abia aştept! Recunosc că am avut câteva…

Citeste restul »

Expediţia „Antarctica decembrie 2010 – ianuarie 2011”

28 July 2010

Ne-am intors din America cu toate obiectivele îndeplinite (Pico de Orizaba! McKinley!) şi încă ceva pe deasupra: m-am întâlnit şi…

Citeste restul »

Cel Mai Sus: Arhiva


Arhiva


  • Ionut PopescuDomnul Popescu: brand director, art director si zbir secund. Si-a dorit o cariera ca balerin, dar a esuat lamentabil. Acum se razbuna pe cei care nu-i recunosc talentul.
  • Uichendist.roBunul nostru prieten, domnul Istodor :)
  • BastyBasty este cel care, alaturi de Ionut, a construit site-ul. Iata, si-a vindecat pagina personala, care e intr-un final vizitabila.