Am plecaaat!


Gata, in cele din urma am terminat cu examenele, pregatirile, bagajele, antrenamentele si am plecat. Diseara vom fi deja in Mexico City, momentan suntem in Paris. Eu cu tata am ramas sa ne odihnim in aeroport,vrem sa incepem sa schimbam tabieturile de somn pentru ca se schimba fusul orar aiurea tare. Radu cu Dana au plecat ptr 4-5 ore prin Paris sa se plimbe. Au fost cam dezamagiti de pretul de la RER – 17 EUR/ persoana!!!

Orele astea daca nu o sa pot sa dormm o sa ma mai joc cu aparatul foto, abia l-am primit de la Nikon si vreau sa ma familiarizez. Din pacate e putin cam mare si nu stiu daca o sa pot sa-l iau cu mine in Alaska. Incerc sa mai intru diseara din Mexico!

Un Comentariu

  1. ionut Postat 17/05/2010 la 6:45 am | Permalink

    tare Parisul asta!

Adauga un comentariu

Emailul tau nu va fi niciodata publicat sau divulgat unei terte parti. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Puteti folosi urmatoarele etichete si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Postari recente


Ojos del Salado şi… ACASĂ!

22 February 2011

Mă întorc în ţară marţi, 22 februarie 2011, la ora 17. O să vin cu zborul Tarom RO 0362 Amsterdam

Citeste restul »

Antarctica, here I come!

7 January 2011

În 6 ore de acum, o să ajung în Antarctica! Gheaţă, zăpadă, munţi… abia aştept! Recunosc că am avut câteva…

Citeste restul »

Expediţia „Antarctica decembrie 2010 – ianuarie 2011”

28 July 2010

Ne-am intors din America cu toate obiectivele îndeplinite (Pico de Orizaba! McKinley!) şi încă ceva pe deasupra: m-am întâlnit şi…

Citeste restul »

Cel Mai Sus: Arhiva


Arhiva


  • Ionut PopescuDomnul Popescu: brand director, art director si zbir secund. Si-a dorit o cariera ca balerin, dar a esuat lamentabil. Acum se razbuna pe cei care nu-i recunosc talentul.
  • Uichendist.roBunul nostru prieten, domnul Istodor :)
  • BastyBasty este cel care, alaturi de Ionut, a construit site-ul. Iata, si-a vindecat pagina personala, care e intr-un final vizitabila.