Cantonamentul de la Piatra Arsa


O mica pauzica

O mica pauzica!

Tocmai s-a incheiat vacanta de Paste si cantonamentul la Piatra Arsa – prin bunavointa Federatiei :D . A fost frumos si am simtit ca facem progrese. Am facut ture spre Poiana Stanii, Busteni, Omu, Pestera, mult antrenament la sala si alergare. M-am vazut cu multa lume, nu prea am avut timp sa ma plictisesc. A fost concursul national de biathlon si cateva zile le-am petrecut alaturi de colegii din Rasnov. Poate peste un an, doi particip si eu.

In weekendul prelungit au venit la antrenament si Radu cu Dana. Au facut si ei ture serioase; urcau si coborau in fiecare zi din Busteni sau din Sinaia. Radu din pacate a facut o intindere si nu o sa mai poata alerga la sala. O sa se reprofileze pe mult inot. Apropos, intre timp am inceput sa merg si eu la bazin la Brasov cu tot cu Geta (sora-mea). Intr-una din seri Radu a ramas la Piatra Arsa si am mai facut exercitii la mate cu mine. Desi se cam lauda, nu se prea mai stie cu geometria. Trebuie sa si invat in perioada asta pentru ca in mai o sa dau tezele nationale la mate si romana precum si examenele de limba – germana si engleza – si sunt foarte importante pentru ca in functie de nota pot sa intru sau nu la Mesota in Brasov.

Adauga un comentariu

Emailul tau nu va fi niciodata publicat sau divulgat unei terte parti. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Puteti folosi urmatoarele etichete si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Postari recente


Ojos del Salado şi… ACASĂ!

22 February 2011

Mă întorc în ţară marţi, 22 februarie 2011, la ora 17. O să vin cu zborul Tarom RO 0362 Amsterdam

Citeste restul »

Antarctica, here I come!

7 January 2011

În 6 ore de acum, o să ajung în Antarctica! Gheaţă, zăpadă, munţi… abia aştept! Recunosc că am avut câteva…

Citeste restul »

Expediţia „Antarctica decembrie 2010 – ianuarie 2011”

28 July 2010

Ne-am intors din America cu toate obiectivele îndeplinite (Pico de Orizaba! McKinley!) şi încă ceva pe deasupra: m-am întâlnit şi…

Citeste restul »

Cel Mai Sus: Arhiva


Arhiva


  • Ionut PopescuDomnul Popescu: brand director, art director si zbir secund. Si-a dorit o cariera ca balerin, dar a esuat lamentabil. Acum se razbuna pe cei care nu-i recunosc talentul.
  • Uichendist.roBunul nostru prieten, domnul Istodor :)
  • BastyBasty este cel care, alaturi de Ionut, a construit site-ul. Iata, si-a vindecat pagina personala, care e intr-un final vizitabila.